مهار بندی جداره ها توسط المان های افقی و مایل

مهار بندی جداره ها توسط المان های افقی و مایل

چرا باید از سازه های نگهبان استفاده کنیم؟


از مهمترین مسایل و مشکلات در احداث سازه ها (مسکونی، اداری، تجاری، خدماتی، صنعتی، معدنی، پارکینگ و . . . )، نحوه گودبرداری، حفاظت از گودبرداری، حفاظت از ساختمان ها و تاسیسات مجاور آن و در نهایت جلوگیری از بروز خسارت می باشد
عدم رعایت روش های مناسب به منظور حفاظت گودها و همچنین شیب های در حال احداث، منجر به خسارت جبران ناپذیری خواهد گردید و مخاطرات بوجود آمده ناشی از نشست های احتمالی و تقلیل ظرفیت باربری و تغییر مکان های جانبی موجب ایجاد ترک در سازه های مجاور گود خواهد شد.

لذا ضرورت دارد قبل از انجام هرگونه گودبرداری، مطالعه کافی بر روی سازه اصلی، تراز زیر سطحی سازه اصلی و سازه ها و تاسیسات مجاور، جهت مشخص شدن روش نگهداری و نوع سازه نگهبان ( مهاربندی خاک ) بایستی انجام پذیرد که این امر بوسیله کارشناسان و متخصصین این شرکت امکان پذیر است.

روش های متداول مهار بندی گود

جداره های مهاربندی شده توسط المان های افقی و مایل (Braced wall using wale struts)
جداره های مهاربندی شده توسط المان های کششی (Soldier beam& lagging)
جداره های مهاربندی شده توسط سپر کوبی (Braced sheet pile)
جداره های مهاربندی شده توسط شمع های درجا (Bored pile walls)
جداره های مهار بندی شده توسط دیوار دیافراگمی (Diaphragm walls-Slurry wall)
جداره های مهاربندی شده توسط نیلینگ (Soil nailing)

مهار بندی جداره ها توسط المان های پشت بندهای افقی و مایل (Braced wall using wale struts)

این روش ساده برای نگهداری و حفاظت جداره های حاصل از گودبرداری و برای جلوگیری از تغییر مکان های جانبی در گودهایی با عرض کم در محیط های شهری استفاده می شود از معایب این روش اتلاف قابل توجهی از فضای کاری داخل گود و محدودیت در بکارگیری ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و همچنین افزایش ریسک برخورد با المان ها و به مخاطره انداختن آنها می باشد.


لازم به توضیح است که بازدید و مشاوره اولیه برای استفاده از سازه نگهبان در پروژه های جدید، توسط کارشناسان این شرکت بصورت رایگان انجام میگردد.

نظر بدهید